Uusi alku

by - elokuuta 25, 2017

Tervehdys!

Yli vuosi on vierähtänyt siitä kun viimeksi tänne kirjoittelin. Kovasti on mieli tehnyt päivittää, mutta aikaa ei koskaan ole. Nyt kuitenkin otin itseäni niskasta kiinni ja päätin taas astua blogi maailmaan.
Pitkään olen pohtinut, miten saisin tämän blogin toimimaan ja olen ajatellut jatkaa hieman vapaammalla kädellä tätä päivittelyä. Aiemmin ajattelin aina, että minun on pakko päivittää tiettyinä aikaväleinä ja aiheena pitää olla se mitä minulle on tapahtunut ja mitä olen tehnyt. Pointtina sen epätoimivuuteen oli etten ehdi arki viikkoisin tehdä paljonkaan mitään ja siksi blogi postaukset jäivät tyhjiksi ja koko päivittäminen tuntui turhalta.
Nyt olen kuitenkin tajunnut, että voin päivittää kaikenlaisista asioista. Lueskelin hieman muiden ihmisten blogeja tässä taannoin ja he päivittivät kaikkea, omista mielipiteistä, parin vuoden takaisiin tapahtumiin. Ajattelin siis tästä lähtien päivittää blogia kaikenlaisista aiheista. Minulla on paljon esimerkiksi vanhoja asioita, joista en ole koskaan päivittänyt ja mikä on harmittanut minua jo pitkän aikaa.

Tämän aloitus postauksen ajattelin käyttää vain tähän jatko ajatuksiin. Ainakin tämän kesän tapahtumista on tulossa omaa päivitystä ja myös pari muuta postausta olen suunnitellut. Tulevaisuudessakin postaukseni tulevat olemaan hyvin kuvapainotteisia. En ole koskaan ollut kovin hyvä kirjoittamaan ja siksi blogin puolikin täyttyy valokuvista. Mutta koetan jotain raapustaa jokaiseen postaukseeni. Tämän postauksen kuvat ovat minun ja Vilman valokuvauksista viime viikolta. Otimme ne Vilman koulutehtävää varten, mutta totesin niiden sopivan hyvin kuvittamaan tätä ensimmäistä blogi merkintää.
Lisäksi olen poistellut vanhoja päivityksiäni. En kaikkia. Vain ne joista en ole pitänyt pitkään aikaan. Koetan pitää blogini tästä lähtien puhtaampana ja kirjoittaa edes hieman järkevämpiä postauksia, kuin mitä jotkut aikanaan kirjoittamani ovat olleet. Blogin ulkomuotokin tulee muuttumaan, jahka saan apuvoimia serkultani. Jospa viimein saisin tästä blogista sellaisen kuin olen halunnutkin.

Tervetuloa siis seuraamaan blogiani jatkossa.

- Lotta -


You May Also Like

2 kommenttia

 1. Weeee, jään innolla odottamaan uusia postauksia! Ei kannata tosian ottaa mitään stressiä bloggaamisesta, varsinkaan jos sitä ei pyri ammattimaisesti tekemään. Hauska harrastushan tän on tarkoitus olla. ^^

  ps. et oo viel mun lukija >:( www.haamupuheluja.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huomasin vasta nyt että oot kommentoinu, mutta kiits kannatuksesta. Oon nyt keksinyt vaikka ja mitä postattavaa. Mun tietokone on vaan niin hidas, että inhoan tehdä sillä mitään. Mutta hitaasti hyvä tulee.. tai sitten ei. Tein sen sun 3 asiaa haasteenkin ; )

   Poista