Minun meikkipussini

by - helmikuuta 22, 2018

Olen nähnyt useammassakin blogissa tämän tyylisen postauksen ja halusin ottaa itsekin osaa tähän. Meikkaan miltein joka päivä, sillä työpaikkani vuoksi, minun tulee näyttää asialliselta. Meikki ei ole välttämätöntä, mutta haluan edes hieman nähdä vaivaa ulkonäkööni kun kuitenkin info-tiskin takana työskentelen. Se miten paljon meikkaan, riippuukin sitten siitä, olenko menossa jonnekin työpäivän jälkeen. Jos suuntaan suoraan kotiin, en näe niin paljoa vaivaa meikkeihini.

Näin ei kuitenkaan ole aina ollut, vaan lukio aikanani uskoin vielä, ettei meikkaamisessa ollut mitään järkeä. Suorastaan paheksuin ihmisiä jotka meikkasivat paljon, sillä minulle on aina opetettu että ihminen on kauneimmillaan luonnollisena. En käyttänyt juurikaan muuta kuin ripsiväriä ja silmienrajausta joskus. Kamalinta minusta oli kuitenkin se, etten nähnyt syytä nyppiä kulmakarvojani.
Nöpö oli se joka sai minut tajuamaan, ettei ihmiset meikkaa muiden takia, vaan itsensä ja ettei meikkaamisen syy ole se, että koettaisit peittää sen miltä oikeasti näytät. Nykyään meikkaan usein ihan huvikseni ja olen ihastunut etenkin ihmisten tapaan tehdä kulmakarvat. Ne kun eivät aiemmin merkinneet minulle mitään.

Joudun muuten pahoittelemaan tämän ja edellisen päivityksen kuvien laatua. Väliaikaisesti kuvaan kaikki blogi postaukseni kännykälläni, sillä kamerastani on akku hukassa. Heti kun löydän sen, palaan parempi laatuisiin kuviin. En kuitenkaan halua antaa tämän estää minua päivittämästä ja toivon ettei ketään ylettömästi haittaa hieman huonommat kuvat.
En käy tässä postauksessa läpi aivan kaikkia meikkejäni. Vain ne joita käytän suhteellisen usein. Osaa käytän päivittäin, osaa harvemmin, mutta minulla on myös paljon meikkejä joita en käytä ollenkaan. 
Meikkipussini on aivan uusi, ei viikkoakaan vanha. Jouduin ostamaan uuden vast ikää sillä entinen oli liian pieni. Tämä läpinäkyvä kisupussi on H&M:lta ostettu. ja siihen mahtuu juuri sopivasti kaikki mitä tarvitsen kantaa mukanani.
Aloitan meikkini kuten kaikki muutkin peitevoiteella. Minulta niitä löytyy kaksi erilaista. Lorealin True match on itse ostamani ja se oli miltein ainut peitevoide josta löysin tarpeeksi vaalean sävyn itselleni. Kuvista sitä ei ehkä huomaisi, mutta kilpailen Voldemortin kanssa siitä kumpi on valkoisempi. True Match on hyvä myös siitä että se pysyy tasaisena, eikä tee ihosta paakkuisen näköistä.
Lumenen Nude perfection glow foundation oli joululahja, jota olen myös pyrkinyt käyttämään suhteellisen paljon. Se ei ole niin kuivaa kuin toinen meikkivoiteeni ja jättää kasvoille virkeämmän tunteen. Kuin ei olisi meikkivoidetta lainkaan. Se ei kuitenkaan peitä kovin hyvin ja olenkin käyttänyt sitä enimmäkseen meikinpohjustukseen. 
Nude perfection jää kuitenkin hieman oman ostamani jalkoihin, sen huonomman peittävyyden takia. Etenkin kun minulla on hyvin puhdas iho, enkä käytä meikkivoidetta kuin peittämään satunnaiset epäpuhtaudet kasvoissani. En miltein koskaan laita meikkivoidetta koko kasvoihini. Ainoastaan juhliin tai baariin lähtiessäni.
Käytän näiden kummankin levitykseen joko blenderia tai We care merkkistä meikkisivellintä.
Lisäksi tavallisesti pussistani löytyy myös silmämeikin pohjustus, mutta se on tällä hetkellä unohtunut pussistani kotiin, eikä siksi näy näissä kuvissa.
Puuterin osaa minulla hoitaa Viva La Divan puuteri, jonka Nöpö "pakotti" minut Kicksistä ostamaan jokin aika sitten. Se on kuitenkin palvellut minua oikein hyvin ja on tarpeeksi vaalea minun iholleni. Puuteri ei paakkuunnu, pysyy tasaisena ja tekee kasvoille kauniin matta pinnan. Sen levittämiseen käytän We Care-merkin puuterihuiskua, jonka olen ostanut Sokokselta, samaan aikaan kuin meikkivoidesiveltimeni. 
Miltein kaikki meikkini ovat itseasiassa Sokokselta, mukaan lukematta Essencen meikkejä, Viva la Divan puuteria ja meikkipalettiani.
Highlight on miltein ainoa meikkini, johon en ole aivan täysin tyytyväinen ja joka minun pitäisi hankkia. Omani on Essencen Prismatic Hololighter stick. Se toimii hyvin ja näyttää kauniilta iholla, mutta on väriltään valkea. Tahtoisin jossain vaiheessa ostaa ns. tavallisen highlightin, mutta olen sen verran pihi etten viitsi, kun tämäkin toimii ihan hyvin.
Lempiosani meikkaamisesta: kulmat. Minulla on luonnostani hyvin vahvat kulmakarvat, eikä niitä välttämättä tarvitsisi edes laittaa. Ne kuitenkin ovat ikäväkseni kiharat, kuten luonnonkiharat hiuksenikin. Siksi joudunkin näkemään vaivaa saadakseni ne ojennukseen. 
Käytän Nyxin Tame & Frame kulmaväriä ja Nyxin sivellintä kulmieni rajaamiseen. Tämä oli halvin brändi jolta löysin tämän tyylisen kulmavärin. Siinä missä omani maksoi noin 8 euroa, vastaava Anastasia Beverly Hillsin oma, jota kaikki "meikkigurut" käyttävät, maksaisi 21 euroa.
Nyxin Tame & Frame tekee kauniin rajan ja pysyy hyvin koko päivän. Ei suttaannu ja ainakin omissa silmissäni, vetää täysin vertoja Anastasia Beverly Hillsin omalle.
Koska kulmani ovat mitä ovat ja ne tahtovat sojottaa joka suuntaan, laitan ne kuriin Max Factorin kulmageelillä. Omani on väritön, sillä rajaan ja väritän kulmani kulmavärillä. Käytän tätä vain saadakseni kulmakarvani pysymään piirtämäni rajojen sisäpuolella, jonka tämä geeli hoitaa hyvin.

Minulla on kaksi silmienrajausta. Toinen on Rimmelin musta eyeliner ja toinen Nyxin valkoinen. Kumpikin on nestemäisiä, sillä en pidä tussi tai perus kajaali versioista. Nestemäisellä saat tehtyä helpommin kauniin ja tasaisen viivan. 
Rimmelin musta rajauskynä on reilusti kovemmassa käytössä, kuin valkoinen. Tämä ei kuitenkaan ole paras eyeliner mikä minulla on ollut. Rimmelin omassa on hieman lyhyt sivellin osa, joka paksuuntuu "terän" jälkeen hyvinnopeasti. Sillä on siis vaikea tehdä ohuita viiruja. Se kuitenkin pysyy hyvin ja pyyhkiessä karisee, mielummin kuin leviää.
Nyxin valkoinen on siveltimeltään parempi kuin Rimmelin oma. Se levittyy kauniisti, mutta pysyy ehkä liiankin hyvin. Virheille ei ole varaa tai menee koko silmä uusiksi. Minä käytän tätä vielä toistaiseksi vain silmäkulmiin piirrettäviin ohuisiin viiruihin, jotka ikäänkuin rajaa mustan eyelinerin. 
Ripset minulla on ilokseni pitkät ja tummat. En juurikaan käytä niihin ripsentaivutinta, mutta se kulkee meikkipussissani kuitenkin. 
Ripsivärinä minulla on Essencen Lash princess. En juurikaan ole sen suurin fani, sillä se tekee melko suttuista työtä ja jättää ripsiin ikäviä paakkuja. Siveltimessä on aina liikaa ainetta kun otat sen ulos tuubista. Essencellä on paljon hyviäkin ripsareita, tämä ei vain ole yksi niistä.

Luomiväri palettini on ehdoton lempparini kaikista meikeistäni. Too Faced - Sweet Peach paletti oli unelmani hyvin hyvin kauan. Haaveilin siitä miltein vuoden, mutten tahtonut tilata sitä netistä. Lopulta löysin sen viime vuoden Lontoon reissullamme ja olin onneni kukkuloilla. Luomiväri levittyy kauniista, eikä sitä tarvitse kuin aivan vähän siveltimelle. Se myös pysyy hyvin. 
Entinen luomivärini ei levinnyt mihinkään ja sitä sai kaivaa meikkipaletista ja laittaa monta kerrosta, jos halusi sen näkyvän. Tässä paletissa riittää kun hipaisee väriä siveltimellä. 
Siinä missä muita meikkejä löytää yhtä hyviä myös halvempina versioina, meikkipaleteissa olen erimieltä. Mikään tähän asti kokeilemani ei ole ollut läheskään niin hyvä kuin tämä ja tiedän myös esimerkiksi Huda Beaty - Dessert Dusk paletin olevan erittäin hyvä. Jos siis haluat johonkin osaan meikkipussissasi panostaa, panosta tähän. 
Viimeisiä silauksia vielä, eli huulet. Käytän tavallisesti Essencen huulten rajausta ja huulipunaa. Minulla on myös monia muita, mutta tämä on mielestäni sopivan hillitty joka päiväiseen käyttöön. Väri on kaunis ja mielestäni etenkin huulipunissa Essencen tuotteet ovat oikein hyviä. 
Viimeiseksi pussistani löytyy Nyxin setting spray. Tämäkin on Nöpön ostama, enkä juuri ole vielä käyttänyt sitä. 

Vielä olisi meikkipussissani tilaa ja tahtoisinkin saada sinne vielä joitain meikkejä. Kuten aiemmin mainitsin ainakin highlight minun pitäisi ostaa jossain vaiheessa. Toivon myös, että Nöpö opettaisi minua joskus käyttämään puskipunaa ja contouria, sillä niitä minulta ei vielä pussistani löydy, enkä niitä juuri osaa käyttää vielä. Lisäksi uusi ripsari olisi tarpeen jossain vaiheessa, kun tähän hieman möykkyiseen täysin kyllästyn.

Löytyykö teidän pussistanne jotain samoja tuotteita kuin minulta? Mikä on teidän lempimeikki brändinne?

You May Also Like

1 kommenttia

  1. No siis mulla on paljo samoja brändejä ja esim kulmat teen samalla. Mulla on vaan se paha tapa et ku ostan jotain mistä en sit tykkääkkään ni en käytä sitä loppuun niinku pitäis vaan ostan uuden heti ku pystyn. Ja mun lemppari merkkejä on huda beauty, too faced ja maybeline (fit me meikkivoide on paras mulle)
    Vilma

    VastaaPoista